De Klavieren 

Toetsenopleidingscentrum   &    Lia's ZumbAAA

Mijn verhaal met de Exogene Ketonen

  https://linktr.ee/Klavieren


Mijn hele leven ben ik al bezig met mijn gewicht, vanaf de lagere school gingen vrienden naar het zwembad en ik naar de diëtiste op de vrije woensdagmiddag.
Dit bereikte een hoogtepunt in de pubertijd waarin ik de kookkunsten van moeders pot niet meer kon waarderen en heel vaak de snackbar tegenover ons opzocht.

Aangezien ik een jaren 80 puber was, kreeg je toen de opkomst van de Macdonalds, en de light producten waar je dan best wel wat extra van kon nemen...(!)
Vervolgens studententijd, met daarin erg ongezond eten, en bizar lijnen met o.a. het brood dieet.
Mijn sigaretje wat ik toen ben gaan roken, in eerste instantie uit nieuwsgierigheid, werd ook een hongerremmer.
Gelukkig werd ik verstandig in mijn laatste studentenjaar, en stopte in 1992 met roken, waardoor de kilo’s eraan vlogen.
Uiteindelijk een topgewicht bereikt van 128 kg, en besloten dat het zo niet langer kon.

In 2010 intensief gaan sporten, bij de intake doorgestuurd naar de huisarts wegens een veel te hoge bloeddruk (gemiddeld 225/125)
Door dit intensieve sporten, besmet geraakt met het Zumba virus, wat in tegenstelling tot COVID 19 wel een supergezond virus is, waarmee ik dan ook 30 kg ben kwijt geraakt.
Mijn eigen Zumba®fitness lessen gestart in 2012, tot de lockdown in 2020.

Daar zit je dan, als ZZP-er verplicht thuis...
 

Meer dan een jaar verder, zaten we nog steeds in de lockdown zelfs met een avondklok!!!
Dit alles bleek funest voor mijn humeur, voor mijn energielevel, en voor mijn gewicht waar natuurlijk een hoop Corona kilo’s bij waren gekomen. 

De meeste tijd, bracht ik door achter de computer op social media, zoals
Facebook, Instagram en Tik Tok, waar ik in contact kwam met de superleuke filmpjes van Dionne Weck die dagelijks haar ketonen(???)
nam, en daardoor super energiek en vrolijk overkwam.
Daardoor werd ik nieuwsgierig, want ik wou dat ook graag: Vetverbranden, minder hongergevoel en minder snaaidrang, meer energie, betere focus en een beter humeur was volgens mijn man
ook niet verkeerd!!

Ondanks dat ik niet in tovermiddeltjes geloof, besloot ik toch om die ketonen eens een kans te geven, slechter kon het immers niet worden.
Ondanks dat ik in februari 2021 begonnen ben, ben ik aangenaam verrast door de effecten die de ketonen bij mij hebben.
Mijn snaaidrang is een stuk minder, en mijn humeur zit nu in de jiehaaaaa stemming, net zoals mijn energie levels.
Het voelt alsof ik weer mijzelf aan het worden ben van voor de Corona, eigenlijk zelfs een verbeterde versie van mij zelf!

De ketonen hebben er inmiddels voor gezorgd dat ik het merendeel van mijn corona kilo’s alweer kwijtgeraakt ben, en ik ben dan ook trots dat ik onderstaande voor(11-2-2021) en na(11-5-2021) foto’s met jullie kan delen!!Wil je na het lezen van mijn verhaal ook de exogene ketonen eens proberen? Klik dan op onderstaande link, of voor meer info stuur me een berichtje via lia.klavieren@gmail.com


https://linktr.ee/Klavieren


Bellen
Info